ホーム > お知らせ《2019年》 > 【論文関連】時任研究室 長峯准教授の論文“ An L-lactate Biosensor Based on Printed Organic Inverter Circuitry and with a Tunable Detection Limit”が Sensors and Materials誌に掲載されます。

2019/04/16

時任研究室 長峯准教授の論文“ An L-lactate Biosensor Based on Printed Organic Inverter Circuitry and with a Tunable Detection Limit”が  Sensors and Materials誌に掲載されます。