ホーム > お知らせ《2019年》 > 【論文関連】時任研究室M2佐藤 純 さんの論文 "Ferroelectric polymer-based fully printed flexible strain rate sensors and their application for human motion capture"がSensors and Actuators A: Physical誌に掲載されました。

2019/06/05

時任研究室佐藤 純さんの論文 "Ferroelectric polymer-based fully printed flexible strain rate sensors and their application for human motion capture"がSensors and Actuators A: Physical誌に掲載されました。